Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
All Petroleum Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Agent de curatare / degresare BioAll Universal
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
BioAll Universal este unul dintre cei mai versatili degresanti pe care ii poti cumpara! Este non-toxic si biodegradabil, non-ionic, non-inflamabil, non-abraziv. Scutit de cerintele de protectie pentru materiale periculoase si de manipulare specială. Alternativa mai sigura si economica la substanțe chimice periculoase și solvenți, detergenți.

Curatitor / Degresant

BioAll BioAll Universal este conceput pentru aplicatii critice de curățare care necesită o soluție fara parfumare. Este un degresant si un curatitor foate eficient, si care are multiple aplicatii.

Este la fel de puternic pe cat este de sigur. Ceea ce îl face unul dintre cele mai eficiente produse pentru a elimina pete de ulei, lubrifianti, unsori si murdaria de pe orice suprafață lavabilă. Concentrat, pe baza de apa curata / degresant conține un amestec de penetranti sintetici, de înaltă calitate activati de apa rece / calda. Personalizat pentru curățarea de specialitate. Pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații, inclusiv tancuri de scufundare. Are un pH ușor de 9.3 - 9.5 si un miros placut de sasafras. Nu conține petrol.

Aplicatii:

Elimina pete de ulei, unsori si murdaria de pe orice suprafață.
Utilizat pentru curatarea si degresarea suprafeteleor metalice, ceramice, lavabile, precum si suprafete incuzand plastic, cauciuc, lemn si piatra.
Indepărtează uşor petele de grăsime animală cât şi vegetală, arsurile de pe aragaz, grătar, plită, oale, tigăi, hotă, a chiuvetelor, căzilor de baie, aparaturii şi ustensilelor din bucătărie.
Spălarea podelelor si întreținere generală.
De asemenea, aprobat pentru utilizarea în facilitati de prelucrarea a carnii si de crestere a animalelor. Indicat pentru curățarea în industria cosmetica, medii medicale și farmaceutice. Nu contine substante care sa contribuie la degradarea stratului de ozon.

Ideal pentru folosirea in facilitati industriale /producție, electronice si industrii care necesita spalari de piese si componente. De asemenea, aprobat pentru utilizarea în facilitati de prelucrarea a carnii si de crestere a animalelor. Indicat pentru curățarea în industria cosmetica, medii medicale și farmaceutice. Nu contine substante care sa contribuie la degradarea stratului de ozon
Motoare și mașini.Tancuri de scufundare pentru spalat piese, curatatorii de aburi și pulverizatoare sub presiune
Instalațiile de prelucrare a produselor alimentare și a zonelor de preparare a alimentelor (gratare, guri de aerisire, etc)Degresare înainte de vopsire, placare sau sudare.Spălarea podelelor si întreținere.generală.

Spalarea flotei de vehicule
Înlocuieste substantele care ataca stratul de ozon (ODS) și substanțele chimice periculoase. Respectă cerințele CE nu este nevoie de etichete de avertizare ODS.
Economisește timp prin ruperea definitiva a grasimilor si namolului, si inlaturarea lor de pe toate suprafetele printr-o clatire simpla cu apa.
Economiseste bani prin eliminarea necesarului de detergenți universali cu unica aplicare.
Reduce costurile legate de eliminarea deșeurilor periculoase, precum și costurile cu echipamentul de protectie necesar pentru manipularea substantelor cu pH ridicat și a celor caustice.
Reduce munca fizica necesara pentru perierea si frecarea suprafetelor
Se utilizeaza ca atare, prin pulverizare pe suprafete udate anterior, frecati si clatiti.
Din Gura in Gura